[ad_1]

Enää tämä viikko on aikaa ilmoittautua Huittisten taitokeskuksen Islantilainen neulepusero-kurssille!

Kursseillemme tuleminen on turvallista. Huolehdimme, että turvavälit kurssilaisten välillä säilyvät ja meillä on mahdollista huolehtia käsihygieniasta. Opettaja pitää lähiopetuksessa visiiriä.

Tervetuloa kurssille!

Unelmoitko Islanninmatkasta, vai oletko vain tavallinen vilukissa? Tule Huittisten taitokeskuksen kurssille neulomaan itsellesi tai lahjaksi lämmin pusero aidosta islanninlampaanvillasta!

Islantilainen neulepusero-kurssi järjestetään maanantaisin 26.10–30.11. klo 10–13.

Puseron neulominen on yllättävän helppoa, ilman saumoja. Opettajalta voit ostaa aitoa islantilaista villalankaa; puseron mallin ja värit voit käydä valitsemassa etukäteen taitokeskuksessa.

Halutetssasi voit neuloa kurssilla myös kotimaisen perinneneuleen, Luotolaisen. Suomalaista villalankaa on myös saatavilla taitokeskuksessa!

Kurssimaksu 35 € + materiaalit. Ilmoittautumiset Sataopistolle netissä https://opistopalvelut.fi/sataopisto/course.php?l=fi&t=2950 tai puhelimitse 044 560 4581 ja 044 422 4861.

Kurssi järjestetään taitokeskuksessa osoitteessa Karpintie 24. Puseromalleihin ja lankavaihtoehtoihin voit tulla tutustumaan aukioloaikoinamme ma-ke 10-17 ja to 10-18.[ad_2]

Katso Facebookissa