[ad_1]

Huittislaisia hemmotellaan tänä keväänä, sillä Taitokeskus Huittinen järjestää ensimmäistä kertaa KÄDENTAITOJA MONIPUOLISESTI-kurssin!

Tällä kurssilla saa nimensä mukaisesti tehdä monenlaisia käsitöitä omien mieltymysten mukaan. Kurssi järjestetään kerran kuussa, joten se ei vaadi viikottaista sitoutumista! Joka kerralla esitellään erilaisia malleja, joista osallistujat voivat valita mieleisensä työstettäväksi – tai toivoa jotain ihan muuta. Materiaalit löytyvät meiltä, ei huolta!

Katso video, niin näet esimerkkejä mallitöistämme! Kudotko ympyräseinätekstiilin hulavanteeseen, kokeiletko, mihin nahkapaperi taipuu vai haluatko opetella makramee-solmeilua tai soriminneulontaa? Kenties peruskoulun käsitöistä on jäänyt trauma, mutta sukankutominen kiinnostaisi? Himoneuloja värjää itse uniikit lankansa! Jos mikään näistä ei tunnu omalta, niin ehkäpä suloisen Terho-korin valmistaminen palmikoimalla olisi sinun juttusi? Kurssilla on mahdollisuus myös opetella kangaspuilla kutomisen alkeet ja aloittaa siten omatoiminen kudontaharrastus Taitokeskuksessa. Kysy rohkeasti lisää!

Kurssin tiedot:

Kädentaitoja monipuolisesti
Torstaisin kerran kuussa 31.1, 28.2., 28.3., 25.4., 23.5. klo 17.15–20.30 (ei huolta, jos aloitusaika on hiukan liian varhainen; otamme sisään niin kauan kuin kurssiaikaa on jäljellä! 😉)

Kurssimaksu 40 € + materiaalit. Kurssi järjestetään Taitokeskuksessa osoitteessa Karpintie 24.

Ilmoittaudu suoraan Taitokeskukseen 24.1. mennessä!

Ilmoittaudu vaikka heti tekstarilla/Whatsappissa 044 7569 094, sähköpostilla huittinen(a)taitosatakunta.fi tai aukioloaikoinamme puhelimitse tai paikan päällä.

Aukioloaikamme:
ma, ti 10-17
ke 11-18
to 10-17

Nähdään kädentaitojen parissa!

-Minna
[fb_vid id=”2337392196496215″]
[ad_2]

Katso Facebookissa