[ad_1]
Huittisten Taitokeskuksessa kirjotaan pian muhkeilla langoilla ja Punch needle-työvälineellä upeaa pintaa! Ilmoittaudu mukaan, ettet jää paitsi tästä koukuttavasta tekniikasta!

Punch needle – tuftauksen uudet tuulet -kurssi järjestetään tiistaisin 31.3.–14.4. klo 17.30–20.30 Taitokeskuksessa.

Punch needle-neulalla kirjominen eli tuftaus on helppoa ja kevyttä, ja näyttävää jälkeä syntyy nopeasti. Kurssilla pääset heti työn alkuun valitsemalla taulun tarvikepaketin, joka sisältää kaiken tarvitsemasi materiaalin hintaan 35 €/työ. Taulun koko on 30 x 30 cm, ja kuvioaiheen voit valita tai suunnitella itse. Vaihtoehtoisesti voi valmistaa vaikkapa tyynyn, jolloin materiaalien hinta riippuu tyynyn koosta ja käytetystä langasta.

Punch needle-tekniikka sopii niin vasta-alkajalle kuin taitavalle tekijällekin. Neulan saat opettajalta lainaksi kurssin ajaksi tai voit ostaa myös omaksi. Kaikki tarvittavat työvälineet, erilaiset mallikuvat ja ihana lankojen värimaailma odottavat sinua!

Kurssi järjestetään Taitokeskuksessa yhteistyössä Sataopiston kanssa. Ilmoittaudu opistolle, suora linkki: https://www.opistopalvelut.fi/huittinen/course.php?l=fi&t=8434

Tule Taitokeskukseen ihailemaan mallitöitä! Osoite on Karpintie 24 ja olemme avoinna ma-ke 10-17 ja to 10-18.

[ad_2]

Katso Facebookissa