[ad_1]
Iloinen touhu ja hyörinä täyttää kohta taas Sastamalan taitokeskuksen, kun Lasten Taito-käsityökoulut alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Aloittavien Lasten Taito-käsityökoulu 1 ryhmään kaipaamme vielä lisää innokkaita harrastajia. Sopiva ikä aloittaa on 7-9 vuotta.
Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 15-16.30. Opettajana syksyn ajan toimii Minna Mellajärvi ja keväällä Tiina Jalonen.
4.9. klo 18 kutsumme tutustumisiltaan lapset ja vanhemmat yhdessä. Tutustumme käsityökouluun, taitokeskukseen ja toisiimme. 11.9. jatketaan normaaliaikaan klo 15.

Myös jatkavien ryhmiin 2-4 mahtuu vielä muutama uusi oppilas.
Ilmoittautumiseen Sastamalan Opistolle pääsee tästä linkistä:
https://opistopalvelut.fi/sastamala/courses.php?l=fi#pos-1-115-11041

Käsityökoulussa opitaan käsityön vaiheet suunnittelusta toteuttamiseen. Monipuoliset materiaalit ja tekniikat toimivat ilmaisun välineinä. Oppilas saa taitoja ja tietoja eväiksi elämään ja edellytyksiä elinikäiseen harrastamiseen.
Käsityökoulu on taiteen perusopetusta ja se järjestetään yhteistyössä Sastamalan Opiston kanssa. Halutessaan oppilas voi käydä käsityökoulua kuusi vuotta.
Taidekoulun maksu on 42 €/lukukausi.
Pienituloiset vanhemmat voivat ilmoittaa lapsensa taidekouluun 15 €/lukukausi, tällöin ilmoittautuminen tapahtuu Sastamalan Opiston toimistoon. Käsityökoulussa on lisäksi myös tarvikemaksu.

[ad_2]

Katso Facebookissa