[ad_1]
Kaikkiruokainen käsitöiden suhteen?
Haluat oppia ja tehdä monenlaisia käsitöitä ja viihdyt hyvässä käsityöseurassa pidempäänkin. Sinulle sopii Kädentaitoja monipuolisesti -kurssit kuin nenä päähän. Niiden kesto on useampia viikkoja – kokoontuminen yleensä kerran viikossa. Näille kursseille on vielä vapaita paikkoja. Valitse sopivin ja ilmoittaudu ohjeen mukaan.

Huittinen
Kädentaitoja monipuolisesti
To 30.1.–23.4. klo 17.30–19.45. Kurssimaksu 50 € + materiaalit. Taitokeskuksessa. Kokoontumiset joka 2. torstai. Valmistetaan sekä helppoja että haastavia käsityötuotteita toiveidesi mukaan. Käytössäsi on Taitokeskuksen mallisto ja materiaalit, ja pääset opettelemaan uutta hyvässä seurassa! Valmista vaikkapa islantilaisneule, tee nahkapaperituotteita, innostu kierrätyshuovasta tai uppoudu solmeilun saloihin. Tekniikoita mm. makramee, punch needle-tuftaus, neulonta, virkkaus, värjäys, kangaspuilla kutominen tai ompelu. Ilmoittaudu suoraan Taitokeskukseen viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Huittinen
Koko perheen käsityöillat Ti 25.2.–24.3. klo 17.30–19. Kurssimaksu 38 € + materiaalit. Taitokeskuksessa.
Lapset yhdessä aikuisten kanssa – tervetuloa harrastamaan käsitöitä! Tehdään helppoja ja hauskoja, ihan oikeita käsitöitä, kuten kankaanpainantaa, solmeilua, sormin neulontaa, mosaiikkitöitä, kehyskudontaa, ompelua ym. lasten taitotason mukaan. Sopii noin 3-vuotiaasta vaikka 100-vuotiaaseen! Materiaalia voit ostaa paikan päältä. Huom! Lapsi ilmoitetaan kurssille opiskelijaksi ja aikuinen laskutustietoihin. Maksu sis. molempien osallistumisen. Sataopisto, ilmoittaudu opistolle!

Kankaanpää – ROHKEASTI mukaan! Paikkoja vielä tarjollla!
Kädentaitoja monipuolisesti, tarjolla kolme eri kurssia
Ti 7.1.–31.3. Iltapäiväryhmä klo 13–15.30.
Ti 7.1.–31.3 Iltaryhmä klo 18–20.30.
Ke 8.1.–1.4. klo 10–12.30.
Kurssimaksu 60 € + materiaalit. Kiinnostaako sinua oppia monenlaisia ja houkuttelevia käsityötekniikoita? Taitokeskuksessa on uudistuva ja laadukas Tekemisen iloa-mallisto, jossa on sisustustuotteita ja asusteita. Uutena tekniikkana opetellaan mm. Punch Needle -tuftaus, jolla voi valmistaa esim. tauluja ja tyynyjä. Suursuosion saanut makramee-tekniikka on myös ohjelmassa. Kurssilla saat kaikkeen suunnitteluapua ja yksilöllistä ohjausta. Ilmoittaudu Taitokeskukseen viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Rauma
Kädentaitoja monipuolisesti
To 23.1.–19.3. klo 10–13.15, joka toinen viikko. Kurssimaksu 50 € + materiaalit.
Taitokeskuksen monipuolinen mallisto on käytettävissäsi. Tarjolla monia käsityötekniikoita.
Materiaalit voit ostaa paikan päältä.

Sastamala – ROHKEASTI mukaan! Paikkoja vielä tarjollla!
Kädentaitoja monipuolisesti, ilta Paikkoja on vielä vapaana!
Ke 15.1.–8.4. klo 18–20.15. Kurssimaksu 40 € + materiaalit.
Kiinnostaako sinua oppia monenlaisia ja houkuttelevia käsityötekniikoita. Haluatko käyttöösi taitokeskuksen upean, jatkuvasti uudistuvan, laadukkaan ja ainutlaatuisen malliston, jossa on mm. sisutustuotteita ja asusteita. Haluatko yksilöllistä ohjausta ja suunnitteluapua. Kädentaitoja monipuolisesti on juuri tällainen kurssi.
Kädentaitoja monipuolisesti kurssille voi tulla kuka vaan taitotasosta riippumatta. Kokeiltavia tekniikoita on helpoista vaativampiin ja opettaja auttaa kaikessa mahdollisessa. Taitokeskuksessa on myytävänä kattava valikoima laadukkaita tarvikkeita ja materiaaleja, joita kurssilaiset voivat ostaa. Tule tekemään upeita käsitöitä rattoisassa porukassa. Ilmoittaudu Sastamalan Opistoon tästä https://opistopalvelut.fi/sastamala/search.php?l=fi&search=1111521


[ad_2]

Katso Facebookissa