Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat ajalle tammikuu 8 - huhtikuu 15

Tapahtumat Etsi

Tapahtuma Views Navigation

huhtikuu 2021

Korjauspaja

huhtikuu 12 @ 14:00 - 18:00
Taitokeskus Pori, Itäpuisto 13
Pori, 28100 Finland
+ Google Map

Maanantaina 12.4. klo 14–18. Ei pajamaksua, muista kuitenkin ilmoittautua, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu suoraan Porin taitokeskukseen, yhteystiedot alla. Onko lempineuleessasi reikä tai tahra ja ihanat farkkusi repsottavat jo liikaa? Tarjoamme vinkkejä, joilla saat suosikkivaatteillesi jatkoaikaa tai halutessasi hieman uutta ilmettä. Tottahan toki voit myös parsia villasukat kuntoon! Apuvälineenä loistava parsinsieni, jonka voit myös ostaa itsellesi.

Lue lisää »

Korjauspaja

huhtikuu 12 @ 14:00 - 18:00
Taitokeskus Sastamala, Asemakatu 1
Sastamala, 38210 Finland
+ Google Map

Maanantaina 12.4. klo 14–18. Ei pajamaksua, muista kuitenkin ilmoittautua, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu Sastamalan taitokeskukseen, yhteystiedot alla. Onko lempineuleessasi reikä tai tahra ja ihanat farkkusi repsottavat jo liikaa? Tarjoamme vinkkejä, joilla saat suosikkivaatteillesi jatkoaikaa tai halutessasi hieman uutta ilmettä. Tottahan toki voit myös parsia villasukat kuntoon! Apuvälineenä loistava parsinsieni, jonka voit myös ostaa itsellesi.

Lue lisää »

Korjauspaja

huhtikuu 13 @ 14:00 - 18:00
Taitokeskus Kankaanpää, Jämintie 2
Kankaanpää, 38700
+ Google Map

Tiistaina 13.4. klo 14–18. Ei pajamaksua, muista kuitenkin ilmoittautua, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu suoraan Kankaanpään taitokeskukseen, yhteystiedot alla. Onko lempineuleessasi reikä tai tahra ja ihanat farkkusi repsottavat jo liikaa? Tarjoamme vinkkejä, joilla saat suosikkivaatteillesi jatkoaikaa tai halutessasi hieman uutta ilmettä. Tottahan toki voit myös parsia villasukat kuntoon! Apuvälineenä loistava parsinsieni, jonka voit myös ostaa itsellesi.

Lue lisää »

Korjauspaja

huhtikuu 14 @ 14:00 - 18:00
Taitokeskus Rauma, Lensunkatu 4
Rauma, 26100 Finland
+ Google Map

Keskiviikkona 14.4. klo 14–18. Ei pajamaksua, muista kuitenkin ilmoittautua, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu suoraan Rauman taitokeskukseen, yhteystiedot alla. Onko lempineuleessasi reikä tai tahra ja ihanat farkkusi repsottavat jo liikaa? Tarjoamme vinkkejä, joilla saat suosikkivaatteillesi jatkoaikaa tai halutessasi hieman uutta ilmettä. Tottahan toki voit myös parsia villasukat kuntoon! Apuvälineenä loistava parsinsieni, jonka voit myös ostaa itsellesi.

Lue lisää »

Korjauspaja

huhtikuu 15 @ 14:00 - 18:00
Taitokeskus Huittinen, Karpintie 24
Huittinen, 32700
+ Google Map

Torstaina 15.4. klo 14–18. Ei pajamaksua, muista kuitenkin ilmoittautua, paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu suoraan Huittisten taitokeskukseen, yhteystiedot alla. Onko lempineuleessasi reikä tai tahra ja ihanat farkkusi repsottavat jo liikaa? Tarjoamme vinkkejä, joilla saat suosikkivaatteillesi jatkoaikaa tai halutessasi hieman uutta ilmettä. Tottahan toki voit myös parsia villasukat kuntoon! Apuvälineenä loistava parsinsieni, jonka voit myös ostaa itsellesi.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat