Haemme   käsi- ja taideteollisuusalan ammattilaista, jolla on markkinointi- ja myyntiosaamista, kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.  TE-palveluiden sivuille tästä.

Keskeiset tehtävät

Suunnitella ja organisoida käsityöpalveluita ja -tuotteita yhdistyksen tarjontaan. Opettaa ja neuvoa kursseilla ja työpajoissa. Osallistua asiakaspalveluun. Markkinoida ja myydä palveluita. Työssä on sekä itsenäistä päätöksentekoa että tiimissä yhteisesti toiminnan kehittämistä.

Hakijalta edellytetään

Käsi- ja taideteollisuusalan koulutusta ja kokemusta tai vastaavaa. Hallitset ainakin osan niistä käsitöistä, joita on jo palvelutarjonnassamme. Haluat oppia edelleen uusia asioita ja kehittää niitä yhdessä muun henkilöstön kanssa palvelutuotteiksi.

Olet markkinointi- ja myyntihenkinen sekä hyvä verkostoitumaan. Haluat kehittää edelleen markkinointia, myyntiä ja digitaalisia palveluita ja saada aikaan tuloksia.

Pääasiallinen työpaikka on Porissa, mutta työtehtäviä voi olla muissakin yhdistyksen toimipisteissä. Sinulla on auto käytettävissä.

Hakemukset

Hakemukset ja lisätietoja 12.5.2021 mennessä hanna-leena.rossi (at) taitosatakunta.fi. Enintään 1Mt:n tiedostoja. Hakemusten perusteella valitaan haastateltavat. Työn aloittaminen sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.

Hanna-Leena Rossi, toiminnanjohtaja