Lapsille

Lasten Taito-käsityökoulu – Käsityön taiteen perusopetus

 

Mosaiikkityo, Taito Satakunta ry

Mistä syntyvät taitavat käsityökoululaiset?
Tekemisen riemusta, keksimisen ilosta ja hauskasta puuhailusta!

Käsityökoulussa opitaan käsityön vaiheita suunnittelusta toteuttamiseen. Oma ilmaisukieli kehittyy kokemisen, tekemisen ja tutkimisen välityksellä. Monipuoliset materiaalit ja tekniikat toimivat ilmaisun välineenä. Opiskelu on tavoitteellista ja vuodesta toiseen jatkuvaa. Käsityössä oppii taitoja ja tietoja eväiksi elämään, edellytyksiä elinikäiseen harrastukseen ja valmiuksia jatko-opintoihin.

Käsityökoulussa opetetaan käsityön taiteen perusopetusta. Opetus perustuu lakiin ja asetukseen taiteen perusopetuksesta sekä voimassa oleviin opetussuunnitelman perusteisiin.

 

Taitokeskus Sastamala

Sastamalan taitokeskus on järjestänyt käsityön taiteen perusopetusta yhteistyössä Sastamalan Opiston kanssa vuodesta 1993. Eritasoisia opetusryhmiä on Sastamalassa viisi ja ryhmät kokoontuvat kerran viikossa iltapäivisin syyskuusta toukokuuhun.

Sastamalan käsityökoulun 1.tasolle voivat ilmoittautua 7–9 -vuotiaat lapset. Ilmoittautua voi ympäri vuoden, tarvittessa oppilaspaikat arvotaan. Muiden käsityökouluryhmien vapaita paikkoja voi tiedustella.
Lisätiedot taitokeskuksesta ja ilmoittautumiset Sastamalan Opistoon tästä .

 

Taitokeskus Noormarkku

Käsityön taiteen perusopetusta on järjestetty  Noormarkun taitokeskuksessa yhteistyössä Otsolan kansalaisopiston kanssa vuodesta 2003 lähtien. Kuudessa ryhmässä opiskellaan monipuolisesti kädentaitoja. Oppilaita on mukana 7-vuotiaasta 16-vuotiaisiin asti. Lisätiedot taitokeskuksesta ja ilmoittautumiset Otsolan opistoon tästä.

 

Taitokeskus Kankaanpää

Kankaanpään taitokeskuksessa Käsityökoulu Näppärä toimii yhteistyössä Petäjä-opiston kanssa. Käsityökoulutoiminta taitokeskuksessa alkoi 2012. Ryhmiä on kaksi. Lisätiedot taitokeskuksesta ja ilmoittautumiset Petäjä-opistoon tästä tai numerosta 044 5800 520.