Hakkaraisen käsityöpajat

Käsityöpajoja ryhmille Sastamalan Taitokeskuksessa

Hakkaraisen käsityöpajat järjestetään Sastamalan Taitokeskuksessa. Näissä pajoissa lapset pääsevät käyttämään kädentaitojaan luodakseen mielenkiintoisia ja kauniita Mauri Kunnaksen kirjoista innostuksensa saavia tuotteita, jotka saa tietenkin muistoksi kotiin.

Hauskan puuhan ohella tutustutaan materiaaleihin, tekniikoihin ja työvälineisiin. Lapset saavat ammattitaitoisen opastuksen Sastamalan Taitokeskuksen ystävälliseltä henkilökunnalta.

Hakkaraisen käsityöpajat varataan suoraan Sastamalan Taitokeskuksesta. Varauksen yhteydessä kerrot ryhmän nimen, milloin ryhmäsi on tulossa, montako lasta ja aikuista pajaan osallistuu ja minkä alla luetelluista pajoista haluat varata.

Pajat lapsille_heikki hamahakki huovutus, Herra Hakkaraisen talo, Taitokeskus 700x467

Heikki Hämähäkki huovasta

Valmistetaan hassu neulahuovutettu maskotti. Jokainen saa tehdä ihan oman näköisen otuksen. Vain mielikuvitus on rajana.
Ikäsuositus: 1-luokkalaiset ja sitä vanhemmat.
Kesto: n. 1,5 tuntia.
Hinta: 8 €/henkilö, minimi 10 lasta, sopii myös isoille ryhmille.

 

Pajat lapsille_hiirenpino green craft, Herra Hakkaraisen talo, Taitokeskus 700x467

Antero Vipusen avaimenperä

Punotaan kierrätyshuopanauhasta helpolla hiirenpinotekniikalla avaimenperä. Koristeeksi neulahuovutetaan hauska huopapallo tai ommellaan puuhelmi.
Ikäsuositus: 1-luokkalaiset ja sitä vanhemmat.
Kesto: n. 1,5 tuntia.
Hinta: 7 €/henkilö, minimi 10, maksimi 15 oppilasta.

Pajat lapsille_huopakori green craft 2, Herra Hakkaraisen talo, Taitokeskus

Martan marjakori

Valmistetaan rouheasta kierrätyshuovasta pieni kori. Painetaan kuvioita leimasimilla, taitellaan korin muotoon ja ommellaan yläreunasta muutamalla pistolla kiinni.
Ikäsuositus: 2-luokkalaiset ja sitä vanhemmat.
Kesto: n. 1,5 tuntia.
Hinta: 8 €/henkilö, minimi 10, maksimi 15 oppilasta.

Pajat lapsille_tiskiratti 3, Herra Hakkaraisen talo, Taitokeskus Sastamala_700x467

Kaappikellon kummituksen tiskirätti

Kuvioidaan tekstiilitusseilla persoonallinen tiskirätti. Jokaisen taidoilla syntyy iloisen värikäs tuliainen kotiin.
Ikäsuositus 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat.
Kesto: n. 1,5 tuntia.
Hinta: 7 €/henkilö, minimi 10 oppilasta.

Herra Hakkaraisen talo on lapsille ja lapsenmielisille suunnattu Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuva matkakohde. Herra Hakkaraisen talossa pääsee leikkimään eri kirjoista tuttuihin maisemiin. Lisäksi toukokuusta lokakuun loppuun on avoinna Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha. Herra Hakkaraisen hurjan hauskalla autopihalla pääset polkuautoilemaan kuin Tassulassa ikään. Lisää Herra Hakkaraisen talosta voit lukea täältä.

Käsityöpajat ovat avoinna sopimuksen mukaan. Työpajat pidetään Sastamalan Taitokeskuksen tiloissa Asemakatu 1, kävelymatkan (500 m) päässä Herra Hakkaraisen talolta. Opastus tarvittaessa Herra Hakkaraisen talolta. Taitokeskuksen pihaan pääsee myös bussilla ja parkkipaikkoja on lähistöllä.

 

Työpajat on varattava noin 2 viikkoa etukäteen. Pajat voi maksaa Taitokeskukseen käteisellä/pankkikortilla tai voimme lähettää myös laskun. Tiedustelut ja varaukset Taitokeskus Sastamala, puh. 044-770 3103 tai sastamala (at) taitosatakunta.fi.

Taitokeskus Sastamalan Herra Hakkaraisen pajat vastaanottivat muutamia vuosia sitten valtakunnallisen Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry:n TAITO-KULTTUURITEKO palkinnon.