Myymälät

Myymälät, Naava-makramee sinappi, Taito Satakunta ry

Taito Satakunta ry:n jokainen toimipiste toimii myös materiaalimyymälänä.
Vaikket haluaisi osallistua kursseille, etkä tarvitsisi ohjeistusta uuden taidon harjoitteluun, voit silti hakea materiaaleja (lankaa, paperinarua, poppanakuteita, mosaiikkitarvikkeita, huovutusvillaa ja -neuloja, kankaanpainovärejä, punch needle -neuloja ja paljon muuta) tarpeidesi mukaan. Jos haluat materiaalien lisäksi ohjeita, niitäkin saat iloiselta ja ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme!

Taitokeskusten lisäksi Taito Satakunta ry:hyn kuuluu kaksi myymälää. Myymälät ovat Taito Shop Porissa ja toinen Ihanien tavaroiden kauppa Sastamalassa. Ihanien tavaroiden kauppa sijaitsee lapsille ja lapsenmielisille suunnatun matkakohteen, Herra Hakkaraisen talon yhteydessä. Herra Hakkaraisen talon verkkokauppaan pääset tästä.

 

Myymälät, Naava-makramee sinappi, Taito Satakunta ry
Myymälät, Valopare 600x600, Taito Satakunta ry

Taito Shop Pori

 

Taito Shop Porista löydät satakuntalaisten ja muiden suomalaisten käsi- ja taideteollisuusyrittäjien upeita tuotteita lahjoiksi muille ja iloksi itselle.

Taito Shop Pori sijaitsee vain kivenheiton päässä kävelykadulta ja torilta VPK:n palotornin alla Taitokeskuksen vieressä. Lue lisää Taito Shopista täältä.

 

Myymälät, Valopare 600x600, Taito Satakunta ry
Myymälät, Pehmoja puskassa 700x700

Ihanien tavaroiden kauppa

 

Ihanien tavaroiden kauppa on lahjatavaraliike, josta löydät Mauri Kunnaksen kirjoja ja monia erilaisia tuotteita, kuten pehmoja, pelejä, palapelejä, leluja sekä erilaisia tekstiileitä.

Kunnas-tuotteiden lisäksi kaupasta löytyy myös kotimaisia käsi- ja taideteollisuustuotteita, esimerkiksi koruja ja Ebba Masalinin kansakoulutaulujen pohjalta tehtyjä tuotteita. Lisäksi Ihanien tavaroiden kaupan ikkunassa on usein vaihtuvia ikkunanäyttelyitä vaihtuvilta kotimaisilta käsityöläisltä. Ihanien tavaroiden kauppaan pääset tästä.

 

Myymälät, Pehmoja puskassa 700x700
Herra Hakkaraisen talo, 700x700, Taito Satakunta ry

Ihanien tavaroiden kauppa sijaitsee Herra Hakkaraisen talossa. Talo perustuu Mauri Kunnaksen tuotantoon ja se on rakennettu tiiviissä yhteistyössä kirjailijan kanssa. Talossa on Herra Hakkaraisen koti, Kuningas Artturin Ritarit, Kaikkien aikojen avaruus ja Koiramäen lapset kaupungissa. Näyttelyhuoneissa on värikäs äänimaailma ja niissä voi leikkiä sekä pukea ylleen roolivaatteita. Kesäkelillä avoinna on myös Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha, jossa voi muun muassa ajaa polkuautolla.

Herra Hakkaraisen talon omistaa Sastamalan kaupunki. Taito Satakunta ry:n henkilökunta vastaa talon palveluista ja markkinoinnista.

 

Herra Hakkaraisen talo, 700x700, myymalat, Taito Satakunta ry