Myymälät

Taito Satakunta ry:n jokainen toimipiste toimii myös materiaalimyymälänä.
Vaikket haluaisi osallistua kursseille, etkä tarvitsisi ohjeistusta uuden taidon harjoitteluun, voit silti hakea materiaaleja (lankaa, paperinarua, poppanakuteita, mosaiikkitarvikkeita, huovutusvillaa ja -neuloja, kankaanpainovärejä, punch needle -neuloja ja paljon muuta) tarpeidesi mukaan. Jos haluat materiaalien lisäksi ohjeita, niitäkin saat iloiselta henkilökunnaltamme!

Taitokeskusten lisäksi Taito Satakunta ry:hyn kuuluu kaksi myymälää. Toinen on Taito Shop Porissa ja toinen Ihanien tavaroiden kauppa Sastamalassa.

 

Taito Shop Pori

 

Taito Shop Porista löydät satakuntalaisten ja muiden suomalaisten käsi- ja taideteollisuusyrittäjien upeita tuotteita lahjoiksi muille ja iloksi itselle.

Taito Shop Pori sijaitsee vain kivenheiton päässä kävelykadulta ja torilta VPK:n palotornin alla Taitokeskuksen vieressä. Lue lisää Taito Shopista täältä.

 

Ihanien tavaroiden kauppa

 

Ihanien tavaroiden kauppa on lahjatavaraliike, josta löydät Mauri Kunnaksen kirjoja ja tuotteita, joissa seikkailevat Kunnaksen kirjoista tutut hahmot mm. Herra Hakkarainen. Kaupassa on myös kotimaisia käsi- ja taideteollisuustuotteita. Ihanien tavaroiden kauppaan pääset tästä.

Ihanien tavaroiden kauppa sijaitsee Herra Hakkaraisen talossa. Talo perustuu Mauri Kunnaksen tuotantoon ja se on rakennettu tiiviissä yhteistyössä kirjailijan kanssa. Talossa on Herra Hakkaraisen koti, Kuningas Artturin Ritarit, Kaikkien aikojen avaruus ja Koiramäen lapset kaupungissa. Näyttelyhuoneissa on värikäs äänimaailma ja niissä voi leikkiä sekä pukea ylleen roolivaatteita. Kesäkelillä avoinna on myös Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha, jossa voi muun muassa ajaa polkuautolla.

Herra Hakkaraisen talon omistaa Sastamalan kaupunki. Taito Satakunta ry:n henkilökunta vastaa talon palveluista ja markkinoinnista.