[ad_1]

Nyt aikuiset ja lapset yhdessä tekemään helppoja ja hauskoja käsitöitä! Taitokeskus Huittisissa järjestetään yhteistyössä Sataopiston kanssa Koko perheen käsityöillat-kurssi, jonne tervetulleita ovat yli 3-vuotiaat lapset yhdessä kaikenikäisten aikuisten kanssa.

Teemme erilaisia käsitöitä osallistujien ikätason mukaan, kuten kankaanpainantaa, punch needle-tuftausta, koruja, makrameeta, neulahuovutusta, ompelua sekä käsin että koneella…

Kurssi järjestetään tiistaisin ajalla 15.9. – 13.10. kello 17.30 – 19 ja kurssimaksu on 40 €, sisältäen yhden aikuisen ja yhden lapsen osallistumisen. Saman aikuisen kanssa voi tulla toinenkin lapsi hintaan 16 €. Materiaalia voi ostaa paikan päällä!

Ilmoitathan lapsen Sataopistolle opiskelijaksi ja mukaan tulevan aikuisen maksajaksi! Ilmoittautua voi suoraan tästä linkistä: https://opistopalvelut.fi/sataopisto/course.php?l=fi&t=2953 tai virka-aikaan puhelimitse 044 560 4581 tai 044 422 4861.

Olemme huomioineet epidemiatilanteen pienentämällä oppilasmäärää kurssilla. Jokaiselle perhekunnalle löytyy oma pöytä, jonka ääressä suurimman osan töistä voi tehdä. Enemmän pöytätilaa vievää työtä varten löytyy erillinen tila, jota voi tarvittaessa käyttää perhekunta kerrallaan. Tervetuloa kurssille!


[ad_2]

Katso Facebookissa