[ad_1]

Nyt alkaa jo olla ne hetket, jolloin mietitään lasten syksyisiä harrastuksia. Miten olisi käsityötaide?
Sastamalan opiston taiteen perusopetuksen esite kertoo asiasta näin: "Käsityökoulussa oppilas oppii monipuolisesti käsityön perustaitoja ja pystyy luovasti soveltamaan niitä omiin töihinsä. Työskentelyn lähtökohtana on käsillä ja monipuolisilla työvälineillä tekeminen, materiaalien kokeilu ja tuntemus sekä oman ilmaisutaidon rohkea kehittäminen."
Taitokeskus Sastamala on järjestänyt käsityökouluopetusta jo 28 vuoden ajan ja opetus tapahtuu taitokeskuksen tiloissa Asemakatu 1.
Käsityökoulun sopiva aloitusikä on 6-7 vuotta ja yleisen oppimäärän suorittaminen kestää kuusi lukuvuotta. Opetus järjestetään koulutuntien jälkeen ja opetusta on kerran viikossa 2-3 oppituntia.
Ykköstason opetus on kokeilevaa ja leikinomaista, taitoja joita jokainen oppilas osaa. Tästä edetään vaativampiin tekniikoihin ja taitoihin oppilaan henkilökohtaiset ominaisuudet huomioiden. Käsityökouluun voivat ilmoittautua sekä pojat, että tytöt.
Ilmoittautuminen tapahtuu Sastamalan Opistolle, jolle maksetaan myös kurssimaksu 42 € lukukaudessa. Ilmoittautuminen alkaa 12.8. klo 12.30.
Vanhemmat, jotka ovat pienituloisia esimerkiksi työttömyyden, osa-aikatyön, yksinhuoltajuuden, pitkän sairausloman tai eläkkeen takia voivat ilmoittaa lapsensa aktiiviopiskelijaksi 15 € lukukausihintaan. Alennettuun hintaan oikeutettujen aktiiviopiskelijoiden ilmoittautuminen tapahtuu opiston toimistossa tai osastonjohtajalle.
Käsityömateriaalit maksetaan taitokeskukseen lukukauden lopussa.
Opettajina käsityökoulussa ovat Tiina Jalonen (1.-3. taso) ja Riitta Eeronheimo (4.-6. taso).
Paljon tuli asiaa, mutta vastaamme taitokeskuksessa mielellämme kysymyksiinne käytännön opetuksesta. Soitella voi ma-pe numeroon 044 770 3103.

[ad_2]

Katso Facebookissa