[ad_1]
On ryijyn alla lämmin! 🎼
Syksyn avaus Taitokeskuksissa
lauantaina 5.9.2020 klo 10-14.
Pori, Rauma, Sastamala, Huittinen, Kankaanpää ja Noormarkku

Oletko aina haaveillut ryijyn tekemisestä? Vuoristo-ryijyn tarvikepaketilla pääset ryijyharrastuksen alkuun kätevästi. Taitokeskuksissa on myös työnäytös Vuoristo-ryijyn tekemisestä Syksyn avauksessa.

Tarvikepaketin hinta on 69 €. Vuoristo-ryijyn on Taitojärjestölle suunnitellut Tiia Eronen. Värisävyjä on kaksi: sini- ja punasävyinen. Pikkuryijyn valmis koko on 25 x n. 35 cm. Tarvikepaketti sisältää materiaalit, seikkaperäisen ohjeen, pahvisen nukkalastan ja neulan. Tarvikepaketti on myös näyttävä lahja.

Tiesitkö että voit tilata ryijypaketin kauttamme. Kyllä vaan!

Liity Facebookissa #ryijyhaaste 2020 -ryhmään ja jaa omia ryijykokemuksiasi tai jaa niitä Instagramissa.
”Taitojärjestö haastaa sinutkin mukaan syksyn 2020 ryijyhaasteeseen. Jaa syksyn 2020 aikana kuvia ja kertomuksia ryijyistä Instagramissa hashtagilla #ryijyhaaste2020 tai Facebook-ryhmässä #ryijyhaaste 2020. Ryijy voi olla vanha tai uusi, voit kertoa tekemisestä tai aloittaa uuden ryijyn kutomisen tai ompelun. Näin ylläpidämme yhdessä ryijyjä osana hienoa aineetonta kulttuuriperintöämme. Ryijyperinne on valittu yhdeksi käsityötekniikaksi Aineettoman kulttuuriperinnön kansalliseen luetteloon: https://wiki.aineetonkulttuuriperinto.fi/wiki/Ryijyperinne ” (Teksti napattu ryijyhaasteen sivuilta)

Tervetuloa terveenä! Ja muistetaanhan kumpikin turvaväli käsihygienian lisäksi.

Mietitkö mikä on sinun lähitaitokeskuksesi?
Huittinen, Karpintie 24
Kankaanpää, Jämintie 2
Noormarkku, Makkarakoskentie 1
Pori, Itäpuisto 13
Rauma, Lensunkatu 4
Sastamala, Asemakatu 1
Ja lisää infoa mm. aukioloajoista löydät www.taitosatakunta.fi
[ad_2]

Katso Facebookissa