Sastamalassa lähestyy muutto uusiin tiloihin Puistokatu 11:een aivan torin laidalle kaupungin sydämeen. Remontti uusissa tiloissa on hyvässä vauhdissa.

Muuttopäivät ovat vielä avoinna, joten toiminta entisellä meijerillä jatkuu toistaiseksi varsin normaalisti. Muutto on parhaimpaan kesäloma-aikaan. Toimintamme on kesäaikaan rauhallista, joten ajoitus on hyvä. Muuttoa on valmisteltu pitkin kevättä mm. myymällä pois meille tarpeetonta materiaalia ja vanhoja mallitöitä. Kannattaakin poiketa silloin tällöin taitokeskuksessa katsomassa, mitä myyntipöydille on löytynyt.

Asemakadulla, entisellä meijerillä, taitokeskus on ollut vuodesta 2008. Vaikka kansallismaisemaa on ollut ihana katsella taitokeskuksen ikkunoista, sijainti toisessa kerroksessa on tuonut myös haasteita. Uudet tilat ovat tässä suhteessa esteettömät.

Jotkut ovat olleet huolissaan, miten entiset matkahuollon tilat riittävät vilkkaaseen kurssitoimintaan ja kutomolle sekä myymälälle. Huoli pois! Tulevat tilat ovat hyvin riittävät. Nykyisissä tiloissa on runsaasti hukkaneliöitä ja paljon siivottavaa.

Taitokeskus Sastamala täyttää tänä vuonna komeat 60 vuotta. Se on vanhin taitokeskuksemme. Toiminta on vilkasta ja syksyksi on tulossa jälleen uusia käsityöaiheita kursseille.