Taitokeskukset

Taito Satakunnalla löytyy Taitokeskuksia kuudelta eri paikkakunnalta: Huittisista, Kankaanpäästä, Noormarkusta, Porista, Raumalta ja Sastamalasta. 

Taitokeskukset ovat paikkoja, joissa pääset tekemään käsillä. Kuten koko Taitoliiton sloganikin sanoo, Onni elää käsityössä. Kun teet käsillä, saavat aivosi aktivointia, jota on vaikea korvata muulla tekemisellä. Taitokeskuksissa saat opastusta monenlaisiin ihaniin tapoihin tehdä käsitöitä, mutta ne toimivat myös paikkoina, joista voit ostaa materiaaleja jo hallitsemillesi tekniikoilla.

Ihanille kursseille voit ilmoittautua näiden sivujen kautta. Jokaisella Taitokeskuksella on olemassa yhteisiä aiheita, joihin voi erilaisilla kursseilla perehtyä, mutta jokaiselta paikkakunnalta löytyy myös omia kurssejaan. Taitokeskusten kursseihin pääset tutustumaan klikkaamalla sitä paikkakuntaa, minkä Taitokeskukseen olet menossa.

Taitokeskukseen mennessä sinun ei ole pakko osata mitään. Saat ohjeet ja neuvot ihanilta neuvojiltamme, jotka nimensä mukaisesti neuvovat sinut alkuun ja pidemmällekin.