[ad_1]
Taitokeskus Huittisten Kädentaitoja monipuolisesti-kurssilla on vielä tilaa! Tule mukaan innokkaaseen porukkaan!

Kädentaitoja monipuolisesti on kurssi sinulle, joka haluat tehdä monenlaisia käsitöitä, oppia jotain uutta tai verestää vanhoja muistoja vaikkapa neulomisessa tai virkkauksessa. Kurssi järjestetään kerran kuussa, joten se ei vaadi joka viikkoista sitoutumista!

Kurssilla valmistetaan sekä helppoja että haastavia käsityötuotteita esimerkiksi sisutukseen ja pukeutumiseen. Käytössäsi on Taitokeskuksen mallisto ja materiaalit, ja pääset opettelemaan uutta hyvässä seurassa, omien valintojesi mukaan.

Makrameeta, nahkapaperitöitä, neulontaa, sorminneulontaa, värjäystä, virkkausta, kirjontaa, kangaspuilla kutomista, kierrätyshuopatuotteita, yms. oppilaiden toiveiden mukaan. Kurssi on tarkoitettu kaikenlaisille käsityön ystäville, osaamistaustasta riippumatta!

Kädentaitoja monipuolisesti-kurssi järjestetään torstaisin kerran kuussa 31.1, 28.2., 28.3., 25.4., 23.5. klo 17.15–20.30 (tervetuloa mukaan, vaikka aloitusaika olisikin vähän liian aikainen!)

Kurssimaksu 40 € + materiaalit käytön mukaan.

Paikkana Taitokeskus Huittinen oistteessa Karpintie 24.

Ilmoittaudu suoraan Taitokeskukseen 24.1. mennessä!
Ilmoittautua voit seuraavilla tavoilla: puhelin/tekstari/WhatsApp: 044 756 9094, säpo: huittinen(a)taitosatakunta.fi, tai paikan päällä!


[ad_2]

Katso Facebookissa