Taitokeskus Noormarkku

Taitokeskus Noormarkku: käsitöitä niin vasta-alkajille kuin taitajillekin! Kudontaa, makrameeta, islantilaisia neuleita, upeita valaisimia ja vaikka mitä muuta.

Taitokeskus Noormarkku
Makkarakoskentie 1
29600 Noormarkku
044 383 5085
noormarkku (at) taitosatakunta.fi

Henkilökunta

Vastaava neuvoja Maarit Vesanen

 

Avoinna
ti 12 – 15
ke-to 12 – 18

 Suljettu 27.-29.9. sairaustapaus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taitokeskus Noormarkku toimii n. 200 vuotta vanhassa punamullatussa hirsitalossa, jonka omistaa A. Ahlström Oy. Talon nimi on Uoti. Paikka on viehättävä ja kotoinen. Taitokeskus perustettiin 1977.

Taitokeskuksessa on aktiivista kurssitoimintaa, jossa huomioidaan käsityön viimeisimmät trendit perinnettä unohtamatta. Kutojilla on käytössä kymmenet kangaspuut.

Taitokeskuksessa toimii myös materiaalimyymälä, jossa kutojien ja kurssilaisten lisäksi voivat asioida kaikki käsityötarvikkeista kiinnostuneet.

Lasten käsityön perusopetusta eli käsityökoulua on järjestetty Noormarkussa vuodesta 2003 yhteistyössä Otsolan kansalaisopiston kanssa. Taito-käsityökoulusta voit lukea lisää täältä. Kuudessa ryhmässä opiskellaan monipuolisesti kädentaitoja. Kesäaikaan järjestetään lapsille ja nuorille suosittuja kesäkursseja.

Noormarkun taitokeskuksessa järjestettäviä kursseja löydät alta ja sen lisäksi voit hakea niitä Tapahtumakalenterista. Tapahtumakalenterista näet kaikki kurssit, mutta voit myös etsiä haluamiasi kursseja niin paikkakunnan kuin avainsanojenkin mukaan.

Taitokeskus Noormarkku, käsitöitä joka lähtöön!

Taitokeskus Noormarkun kurssit:

marras 16
joulun

Valoa jouluun

16.11.2022 @ 18:30 - 20:45

Taitokeskus Noormarkun tapahtumat:

tapahtumat - ei tulevia tapahtumia.