Taitokeskus Sastamala

Taitokeskus Sastamala: käsitöitä niin vasta-alkajille kuin taitajillekin! Kudontaa, makrameeta, islantilaisia neuleita, upeita valaisimia ja vaikka mitä muuta.

Taitokeskus Sastamala
Asemakatu 1
38210 Sastamala
044 770 3103
sastamala (at) taitosatakunta.fi

Neuvontapäällikkö
riitta.eeronheimo (at) taitosatakunta.fi

Henkilökunta
Tiina Jalonen, vastaava neuvoja, käsityökoulu, kurssit
Riitta Eeronheimo, neuvontapäällikkö, käsityökoulu, kurssit
Terhi Naskali, neuvoja, kudonta, neuleet

 

Avoinna
ma 9 – 18
ti – to 9 – 17
pe 9 – 15

 Taitokeskus suljettu pe 28.1.2022

Henkilökunnan koulutus

Taitokeskus Sastamala sijaitsee keskeisellä paikalla, Vammaskosken partaalla, entisen Sastamalan maidon meijerirakennuksen toisessa kerroksessa. Taitokeskus aloitti toimintansa 1963.

Taitokeskus on tunnettu vilkkaasta kurssitoiminnastaan ja suurin osa kursseista järjestetään yhteistyössä Sastamalan Opiston kanssa.  Lasten ja nuorten kesäkurssit ovat tärkeä osa toimintaa. Taitokeskuksessa pyörii myös kuusi lasten ja nuorten käsityökouluryhmää yhteistyössä Sastamalan Opiston kanssa. Sastamalan Opiston varausjärjestelmään pääset tästä.

Tapahtumakalenterista voit käydä kurkkaamassa niin Sastamalan kuin muidenkin Taitokeskusten kurssit. Voit myös valita millä tekniikalla haluaisit kursseja löytää.

Kankaankudonta on suosittua ja kangaspuissa valmistuu mm. Kiikkalaista räsymattoa, poppanaa ja shaaleja. Materiaalimyymälästämme löytyy paitsi kudontaan, myös muihin ajankohtaisiin kädentaitoihin liittyviä tarvikkeita. Valikoimissa on useita kiinnostavia tarvikepaketteja esim. makrameesta ja neuleista.

Taitokeskus tekee tiivistä yhteistyötä suositun matkailukohteen, Herra Hakkaraisen talon kanssa. Varsinkin luokkaretkiaikaan talon valtaavat Herra Hakkaraisen talossa vierailevat koululaiset. Hakkaraisen pajat liittyvät Mauri Kunnaksen kirjojen maailmaan ja jokainen oppilas saa mukaansa pajassa valmistamansa käsityön.

Taitokeskus Sastamala, käsitöitä joka lähtöön!

 

Taitokeskus Sastamalan kurssit:

helmi 01
Punch Needle Kotimetsä

Punch Needle-tuftaus koukuttaa

1 helmikuun @ 18:00 - 21:00
maalis 09
taitokeskus, käsitöitä, Kudontaa, Taito Satakunta ry

Minä ja matto

9 maaliskuun @ 18:00 - 21:00
maalis 10
Hexagon, Taito Satakunta

Tyylikäs Hexagon-kori rottingista

10 maaliskuun @ 10:00 - 13:00
huhti 12

Taitokeskus Sastamalan tapahtumat:

tapahtumat - ei tulevia tapahtumia.