Taitokeskus Sastamala

Taitokeskus Sastamala: käsitöitä niin vasta-alkajille kuin taitajillekin! Kudontaa, makrameeta, islantilaisia neuleita, upeita valaisimia ja vaikka mitä muuta.

Taitokeskus Sastamala
Asemakatu 1
38210 Sastamala
p. 044 770 3103
sastamala@taitosatakunta.fi

Henkilökunta
Tiina Jalonen
vastaava neuvoja, käsityökoulu, kurssit sastamala@taitosatakunta.fi

Terhi Naskali
neuvoja, kudonta, neuleet sastamala@taitosatakunta.fi

Riitta Eeronheimo
neuvontapäällikkö, käsityökoulu, kurssit
riitta.eeronheimo@taitosatakunta.fi

 

Avoinna
ma 10 – 18
ti – to 9 – 17
pe 9 – 15

 Taitokeskus on suljettuna 26.6.-30.7.2023 muuton vuoksi. Uusi osoite on Puistokatu 11.

Lasten ja nuorten kesäinen  käsityöleiri 26.-29.6.2023 pidetään Asemakatu 1:n toimitiloissa.

Taitokeskus Sastamala sijaitsee keskeisellä paikalla, Vammaskosken partaalla, entisen Sastamalan maidon meijerirakennuksen toisessa kerroksessa. Taitokeskus aloitti toimintansa 1963.

Taitokeskus on tunnettu vilkkaasta kurssitoiminnastaan ja suurin osa kursseista järjestetään yhteistyössä Sastamalan Opiston kanssa.  Lasten ja nuorten kesäkurssit ovat tärkeä osa toimintaa. Taitokeskuksessa pyörii myös kuusi lasten ja nuorten käsityökouluryhmää yhteistyössä Sastamalan Opiston kanssa. Sastamalan Opiston varausjärjestelmään pääset tästä.

Tapahtumakalenterista voit käydä kurkkaamassa niin Sastamalan kuin muidenkin Taitokeskusten kurssit. Voit myös valita millä tekniikalla haluaisit kursseja löytää.

Kankaankudonta on suosittua ja kangaspuissa valmistuu mm. Kiikkalaista räsymattoa, poppanaa ja shaaleja. Materiaalimyymälästämme löytyy paitsi kudontaan, myös muihin ajankohtaisiin kädentaitoihin liittyviä tarvikkeita. Valikoimissa on useita kiinnostavia tarvikepaketteja esim. makrameesta ja neuleista.

Taitokeskus tekee tiivistä yhteistyötä suositun matkailukohteen, Herra Hakkaraisen talon kanssa. Varsinkin luokkaretkiaikaan talon valtaavat Herra Hakkaraisen talossa vierailevat koululaiset. Hakkaraisen pajat liittyvät Mauri Kunnaksen kirjojen maailmaan ja jokainen oppilas saa mukaansa pajassa valmistamansa käsityön.

Taitokeskus Sastamala, käsitöitä joka lähtöön!

 

Taitokeskus Sastamalan kurssit:

ma 05

Kesäkivaa käsillä pojille ja tytöille

05.06.2023 @ 10:00 - 13:00
ma 12

Kesäkivaa käsillä nuorille

12.06.2023 @ 10:00 - 13:00
ma 26
heinä 31

Taitokeskus Sastamalan tapahtumat:

tapahtumat - ei tulevia tapahtumia.