[ad_1]

Tänään klo 24.00 mennessä lähetetyt kesäkäsitöitten kuvat osallistuvat vielä kilpailuun! Ja palkinto postitetaan arvonnan voittajalle.

KESÄKÄSITYÖ 2017
Järjestimme viime kesänä leikkimielisen Kesäkäsityö 2016-kuvakilpailun, johon saimme kuvia ihanista käsitöistä ja lyhyitä kommentteja, miksi kesällä on kiva tehdä käsitöitä. Kuvissa oli käsityötekniikoita laidasta laitaan ja se on tarkoituksena nytkin. Julkaistakseen kuvan ei tarvitse olla taiturien taituri, vaan pikemminkin osoittaa, miten monenlaisia ihanuuksia voi käsin tekemällä toteuttaa.

Toimitaanpas nyt kaikki näin. Ensinnäkin tykkää Taito Satakunta Facebook-sivusta. Julkaise kuvasi tämän päivityksen kommettikentässä, eli ensin kerro lyhyesti se oma juttu, mitä ja miksi teet ja sitten lisää kommenttiin kuva omasta käsityöstäsi.

Tätä päivitystä saa vapaasti ja mielellään jakaa, mutta jaetuissa päivityksissä täytyy klikata ensin kuvaa ja kommentoida alkuperäisen kuvan kommettiketjuun.

Kilpailu kestää 1.6.-31.8. ja kilpailun jälkeen kuvansa julkaisseitten kesken arvotaan loistava Valohimmeli tarvikepaketti, arvoltaan 59-75 €.
Facebook ei ole mukana tässä kilpailussa/arvonnassa.

Nyt rohkeasti osallistumaan ja toisten kuvia ihastelemaan!
Kuva Marika Nordling.
[ad_2]

Katso Facebookissa