Töitä tarjolla / Hakua jatkettu!

Haemme vastaavan neuvojan sairauslomasijaista Noormarkun taitokeskukseen 31.12.2022 asti. Työ on kokoaikainen ja tehtäviin kuuluu pääasiassa opettaminen ja neuvonta käsityökursseilla, käsityökoulussa ja kudonnan työpajassa sekä muu asiakaspalvelu taitokeskuksessa. Lisäksi työhön kuuluu hallinnollisia ja markkinointitehtäviä. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä Porin taitokeskuksen ja yhdistyksen muun henkilöstön kanssa. Taitokeskus sijaitsee upeassa ympäristössä Ahlströmin ruukin alueella historiaa henkivässä Uotin talossa.

Käsi- ja taideteollisuusalan soveltuva koulutus, esim. artenomi tai artesaani, tekstiilin/ kudonnan ja erityistekniikoiden hallinta antavat hyvät valmiudet työhön. Nettisivumme antavat kattavan kuvan ajankohtaisista kursseistamme.

 

Työhön kuuluu sekä itsenäistä päätöksentekoa että tiimityöskentelyä. Työ on asiakaspalvelua – opetusta ja neuvontaa. Enimmäkseen päivätyötä. Käsityökursseja on myös iltaisin. Työ keskittyy arkipäiviin. Viikonlopputöitä on harvoin.

Noudatamme Neuvonta-alan runkosopimusta.

Hakua on jatkettu ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset mahdollisimman pian osoitteeseen hanna-leena.rossi@taitosatakunta.fi. Liitetiedostojen koko yhteensä enintään 1 Mt.

 

Taito Satakunta ry on Satakunnassa ja Pirkanmaalla toimiva vuonna 1920 perustettu käsi- ja taideteollisuusyhdistys. Perustehtävämme on käsityön edistäminen taitona, kulttuurina ja elinkeinona. Meillä on taitokeskukset Huittisissa, Kankaanpäässä, Noormarkussa, Porissa, Raumalla ja Sastamalassa. Porissa on myös Taito Shop ja Sastamalassa Ihanien tavaroiden kauppa sekä Herra Hakkaraisen talo. Henkilöstön määrä on 16. Taitokeskusten palveluita ovat koulutus, erilaiset käsityökurssit, kudonnan työpaja sekä taiteen perusopetuksen käsityökoulu. Taito Satakunta ry kuuluu valtakunnalliseen Taitojärjestöön.

Työpaikkailmoitus te-palveluiden sivuilla.

www.taitosatakunta.fi