[ad_1]
Tule käsityökouluun!
Yhdessä värjäämme ja maalaamme kangasta oman mielemme mukaan. Huovutamme hurjasti ja rakennamme käsinuken. Teemme mosaiikkilyhdyn ja sidomme kirjan japanilaisten tavoin. Ja ennen joulua kastamme kynttilöitä perinteiseen tapaan.
Sopiva ikä aloittaa käsityökoulu on 7-9 vuotta. Alkavien ryhmä eli Taito-käsityökoulu 1 kokoontuu keskiviikkoisin klo 15-16.30 Sastamalan Taitokeskuksessa (Asemakatu 1). Ke 4.9. klo 18 kutsumme tutustumisiltaan lapset ja vanhemmat yhdessä. Ke 11.9.2019 aloitetaan varsinainen käsityökoulu klo 15. Ilmoittaudu tästä:
https://opistopalvelut.fi/sastamala/course.php?l=fi&t=13691
Käsityökoulussa opitaan käsityön vaiheet suunnittelusta toteuttamiseen. Monipuoliset materiaalit ja tekniikat toimivat ilmaisun välineinä. Oppilas saa taitoja ja tietoja eväiksi elämään ja edellytyksiä elinikäiseen harrastamiseen. Käsityökoulu on taiteen perusopetusta ja se järjestetään yhteistyössä Sastamalan Opiston kanssa. Halutessaan oppilas voi käydä käsityökoulua kuusi vuotta.
Taidekoulun maksu on 42 €/lukukausi.
Pienituloiset vanhemmat voivat ilmoittaa lapsensa taidekouluun 15 €/lukukausi, tällöin ilmoittautuminen tapahtuu Sastamalan Opiston toimistoon. Käsityökoulussa on lisäksi myös tarvikemaksu.
[ad_2]

Katso Facebookissa