[ad_1]

Tule mukaan!
Parsimisen hurmio -näyttely taitokeskuksissa tammikuussa

Parsiminen ja paikkaaminen on valittu vuoden 2021 käsityötekniikaksi. Kertakäyttökulttuurin ja kerskakulutuksen aika alkaa olla ohi. Ajan henki suosii vanhan korjaamista, parsimista ja paikkaamista. Lempivaatteelle halutaan antaa kunniallinen ja komea loppuelämä hellin, kiintynein käsin koristelemalla, heikkoja kohtia vahvistamalla ja uutta ilmettä antamalla. Vanhasta tehdään uusi, kuluneesta kaunis, tavallisesta erityinen. Parsiminen ja paikkaaminen ovat olleet aina arkitaidetta, mutta taidot ovat sukupolvien myötä hieman rapistuneet, Parsimisen hurmio -näyttelyllä haluamme nostaa esiin korjaamisen taitoa ja monipuolisuutta.

Haemme jokaiseen taitokeskukseemme koottavaan näyttelyyn ihan tavallisia parsittuja villasukkia ja -paitoja, mutta myös leikkisän näyttävästi korjattuja ja paikattuja vaatteita tai sisustustekstiilejä. Tuothan rohkeasti omat korjatut ja parsitut lähimpään taitokeskukseen 18.12.2020 mennessä. Näyttelyt avataan Käsityölauantaina 16.1.2021 ja ne ovat avoinna to 28.1.2021 saakka. Kiinnitä tekstiiliin oma nimesi sisäpuolelle. Erityisen iloisia olemme, jos kirjoitat muutaman sanan tai rivin, miksi vaate oli tärkeää paikata tms. Panemme tekstin esille ja nämä tarinat kiinnostavat varmasti meitä kaikkia.

Tule mukaan oman parsimuksesi/paikkauksesi kanssa. Tehdään yhdessä näyttely!

p.s. Saa vinkata kaverillekin

p.p.s Jos on vaikea luopua rakkaasta tekstiilistä joulun ajaksi, tuo se joulun jälkeen, mutta kerro siitä kuitenkin meille jo ennen joulua.
[ad_2]

Katso Facebookissa