Porin taitokeskuksessa on avoin työpaikka käsityön ammattilaiselle, jolle kursseilla opettaminen on intohimo. Vastaavan neuvojan sijaisuus kestää vuoden 2022 loppuun.

Työ on kokoaikainen. Tehtäviin kuuluu käsityökurssien suunnittelu, organisointi ja opettaminen kursseilla sekä asiakaspalvelu taitokeskuksessa. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan tiiminä Porin taitokeskuksen ja yhdistyksen muun henkilöstön kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa käsityöalan koulutusta ja mielellään myös kokemusta opettamisesta kursseilla ja/tai asiakaspalvelusta. Hallitset käsityötekniikoita, joita on kurssitarjonnassamme, katso nykyiset kurssimme täältä. Pystyt ottamaan helposti haltuun uusia tekniikoita ja ehkä tuomaan tarjontaamme jotain aivan uutta. Erilaisten tekstiilitöiden ja erityistekniikoiden hallinta antaa hyvät valmiudet työhön. Asiakkaamme ovat innokkaita käsityön harrastajia aloittelijoista jo pidemmälle ehtineisiin. Aikuisia ja lapsia.

Työ on sekä itsenäistä päätöksentekoa että tiimityöskentelyä. Työ on asiakaspalvelua – opetusta ja neuvontaa. Työ keskittyy arkipäiviin. Käsityökursseja on säännöllisesti muutamana iltana viikossa ja joskus lauantaisin. Porin tiimiläisenä osallistut myös Taito Shopin asiakaspalvelutyöhön.

Noudatamme Neuvonta-alan runkosopimusta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haku on voimassa 22.8.2022 asti. Hakemukset hanna-leena.rossi@taitosatakunta.fi liitetiedostojen koko yhteensä enintään 1 Mt.

Taito Satakunta ry on Satakunnassa ja Pirkanmaalla toimiva vuonna 1920 perustettu käsi- ja taideteollisuusyhdistys. Perustehtävämme on käsityön edistäminen taitona, kulttuurina ja elinkeinona. Meillä on taitokeskukset Huittisissa, Kankaanpäässä, Noormarkussa, Porissa, Raumalla ja Sastamalassa. Porissa on myös Taito Shop ja Sastamalassa Ihanien tavaroiden kauppa sekä Herra Hakkaraisen talo. Vakituisen henkilöstön määrä on 13. Taitokeskusten palveluita ovat koulutus, erilaiset käsityökurssit, kudonnan työpaja sekä taiteen perusopetuksen käsityökoulu. Taito Satakunta ry kuuluu valtakunnalliseen Taitojärjestöön.

www.taitosatakunta.fi